Op zoek naar italiaans restaurant delft?

italiaans restaurant delft
 
Stromboli Pizzeria Restaurant Wijnbar Delft.
Hedendaags zijn wij geopend vanaf 1700: uur voor een heerlijk diner in ons restaurant of een mooi glas wijn in onze wijnbar. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes volg ons dan op Facebook of Instagram. Iedere week een andere specialiteit vers uit onze keuken.
italiaans restaurant
Fratelli Italiaanse restaurants Verfijnd Authentiek.
Ontdek de voorgeschiedenis van Fratelli, en lees hoe wij onze kwaliteit waarborgen in elk Fratelli restaurant. Reserveer online direct uw tafel bij één van onze Fratelli restaurants. RESERVEER UW TAFEL. Met gevoel en liefde voor het vak presenteren wij u graag alle heerlijke authentieke gerechten uit onze verfijnde Italiaanse keuken. Bij onze restaurants spelen de gerechten van de chef-kok een centrale rol: de finesse, het raffinement, de creativiteit. Allemaal even belangrijk. Onze Italiaanse keuken is zeer rijk en gevarieerd, en bestaat hoofdzakelijk uit een enorme hoeveelheid goed gekarakteriseerde regionale gerechten uit heel Italië. Fratelli creëert echte Italiaanse gerechten, niet alleen pizzas en pastas maar ook vlees-en visgerechten. Fratelli werkt met originele italiaanse producten en verse ingrediënten, gebonden aan de seizoenen. Maar Fratelli is veel meer. Fratelli is persoonlijke aandacht aan tafel, een uitgelezen wijnkeuze uit Italië, Fratelli is een ervaring! Alle vestigingen zijn gelegen in de oude dorpskern. De restaurants zijn gezellig en warm ingericht op locaties in Leiden, Leidschendam, Voorburg, Voorschoten, Delft, Pijnacker, Noordwijk, Den Haag.
amerikaanse koelkast
The 10 Best Italian Restaurants in Delft TripAdvisor.
Popular Restaurant Categories. Breakfast Restaurants in Delft. Lunch Restaurants in Delft. Dinner Restaurants in Delft. Bakeries in Delft. Coffee Tea in Delft. Desserts in Delft. Food Delivery Restaurants in Delft. Late Night Restaurants in Delft. Restaurants with Outdoor Seating in Delft.
yahoo zoekmachine
6 x Italiaans eten in Delft indebuurt Delft.
Voor wie trek heeft in een pizzaatje of pasta pakken we een paar smaakvolle plekken bijeen: 6x Italiaans eten in Delft. Gelegen aan een van de sfeervolle Delftse grachten, met een prachtige binnentuin als verborgen parel. Sinds 2005 wordt hier met dagverse producten én liefde gekookt. Italiaanse gerechten met een verrassend internationaal tintje. Op de fijne wijnkaart vind je bekende maar ook minder alledaagse druiven. Het restaurant is een poos dicht geweest vanwege brand, maar sinds de heropening in juli 2017 weer the place to be.
Italiaans restaurants in Delft IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Delft /. Italiaans restaurants in Delft. Italiaans restaurants in Delft. 26 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
De 10 beste Italiaanse restaurants in Delft TripAdvisor.
Bespaar tot 30% bij restaurants in Delft als je boekt op TripAdvisor Alle aanbiedingen bekijken. 1 van 51 resultaten. Italiaans Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Meer dan uitstekend 28/07/2018. Tafels die vanavond beschikbaar zijn! Andere tijden bekijken. 2 van 51 resultaten. Italiaans Mediterraan Europees Pizzeria Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Ff een pizza 15/04/2018. 3 van 51 resultaten. Italiaans Vis en zeevruchten Europees Pizzeria Geschikt voor vegetariërs. Lekkere pizza 12/05/2018. Prima prijs kwaliteit 21/03/2018. Restaurant La Tasca.
Restaurant Delft La Tasca Cucina MediterraneaRestaurant Delft La Tasca Uit eten.
Een Italiaans restaurant met een knipoog naar de Franse en Spaanse keuken. Restaurant La Tasca. Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca, een Mediterraans restaurant waarbij de gerechten zijn geïnspireerd door de plattelandskeukens rondom de Middellandse Zee.

Contacteer ons