Op zoek naar restaurant groningen?

restaurant groningen
 
Restaurant De Branderij Groningen.
Beste eetcafe van de provincie Groningen. In het voorjaar van 2017 is De Branderij door RTL4 uitgeroepen tot beste eetcafé van de provincie Groningen. Hier zijn we natuurlijk erg trots op! Klik hier om ons promofilmpje nog eens te bekijken. Welkom bij De Branderij. Op de hoek van Poelestraat en Schuitendiep, waar vroeger de koffie voor zowel het Britse als het Nederlandse koningshuis gebrand werd, is tegenwoordig restaurant De Branderij te vinden.
feestlocatie groningen
6x goedkoop uit eten in Groningen De Smaak van Stad.
De voucher van Tapasco kun je zelfs bij alle bioscopen in Groningen inwisselen. Kinepolis Euroborg heeft een eigen restaurant met combideal en werkt samen met Wok Euroborg, Humphreys, Tapasco, Cantina Mexicana, Bacchus Bistro, De Branderij en Het Goudkantoor. Meer een filmhuisfanaat?
waterontharder
Restaurant Voilà in Groningen: Altijd dagverse producten.
Altijd dagverse producten. Bij Voilà, uw heerlijke restaurant in Groningen, kunt u terecht voor een diner volgens het Franse table dhôte principe. Wij serveren een dagelijks wisselend vijfgangenmenu voor 4500. Met de Franse keuken als basis kookt onze keukenbrigade gerechten met elke dag heerlijke verse producten.
e-sigaret
Restaurant in Groningen Centrum Land van Kokanje.
En uiteraard voor een glas Taittinger., Moet Chandon of heerlijke Cava. Oude Boteringestraat 9 9712 GB Groningen info@landvankokanje.nl. Telefoon: 050 318 06 22. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag vanaf 11.00 uur geopend voor lunch, diner en borrel.
duurzaamheid trend
Groningen Restaurant Sumo.
Sumo Groningen is gevestigd in het oorspronkelijk bankgebouw aan de Vismarkt, gebouwd in 1923/1924 waar u kunt genieten van de Japanse keuken in combinatie met de architectuur van toen. Ook beschikt deze vestiging over een delivery-service, waarmee we u tot aan uw voordeur van dienst kunnen zijn van onze Japanse keuken. Openingstijden Prijzen all you can eat. Dagelijks // Kleine Lunch 1200: tot 1500: 1650, p.p. Dagelijks // Kleine Lunch Kinderen 4 t/m 11 jaar 950, p.p. Dagelijks // Lunch 1200: tot 1700: 1950, p.p. Dagelijks // Lunch Kinderen van 4 t/m 11 jaar 1250., Zondag-Woensdag // Diner 1700: tot 2200: 2650, p.p. Donderdag-Zaterdag // Diner 1700: tot 2230: 2850, p.p. Feestdagen // Diner 1700: tot 2230: 2850, p.p. op Zon en Feestdagen is de keuken open tot 2230.: Met de kerst hanteren wij anderen prijzen. Dagelijks // Diner Kinderen van 4 t/m 11 jaar 1380., 49 years ago. Designed by K.Y. Copyright 2018 Restaurant Sumo Privacy Policy.
De 10 beste restaurants in Groningen TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste restaurants in Groningen, Nederland. Restaurants in Groningen. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Restaurants in Groningen.
Restaurants in Groningen IENS.
Grote Markt Groningen. Bistro t Gerecht. De Kleine Heerlijkheid. Grote Markt Groningen. Restaurant Eetwaar Pim Marieke. Brasserie De Leyhoeve. De Pijp Wine Dine. Grote Markt Groningen. Pop IENS deals. Het Zwarte Schaap. Grote Markt Groningen. Grote Markt Groningen. Houdt van Eten.
Humphrey's' Restaurant Groningen Humphrey's' Restaurants.
Uit eten in Groningen. Lekker winkelen in de stad en daarna uit eten in Groningen? Martinistad Groningen heeft alles te bieden wat men van een provinciehoofdstad mag verwachten. Op loopafstand van het restaurant zijn tal van mogelijkheden voor een geslaagd dagje/avondje Groningen.
Top tien beste restaurants van Groningen Oordeel van Trip Advisor Sikkom.
Is namelijk helemaal geen restaurant. Blijkbaar wordt er op Trip Advisor geen onderscheid gemaakt tussen eetgelegenheid en restaurant. Dat is boffen voor de Croissanterie in de Stoeldraaierstraat, want die staan gewoon in de top drie. Een plein in Frankrijk, en dat midden in Groningen, zo beschrijven ze zichzelf.
De 5 leukste restaurants van Groningen.
De 5 leukste restaurants van Groningen. Klik of swype door de gallery voor de 5 leukste restaurants van Groningen volgens eindredacteur en Groningen-inwoonster Marijn van der Zwaard. Prinsenhof De 5 leukste restaurants van Groningen Bjorn Eerkes. Alleen al vanwege de prachtige locatie, middenin het centrum in een monumentaal pand waar vroeger een kerk zat.
Eetcafé De Stadstuin Hereweg en Noorderplantsoen, Groningen Eetcafé De Stadstuin Hereweg.
Huiselijk en ongedwongen eten in Groningen. Eetcafé de Stadstuin heeft twee vestigingen in Groningen: aan de Hereweg nabij het Centraal Station en aan de Koninginnelaan nabij het Noorderplantsoen. Persoonlijke benadering, een huiselijke en ongedwongen sfeer, gastvrijheid en een goede prijs/kwaliteitsverhouding zijn termen die ons op het lijf zijn geschreven.
Thai Jasmine Autenthiek Thais Restaurant.

Contacteer ons